Blogia
Vivo mi vida en 134espacios. unos son largos, otros extremadamente cortos. Paz, calma, lucha...

DESITJOS D'ATENCIÓ I CORRECCIÓ.

DESITJOS D'ATENCIÓ I CORRECCIÓ.

                En aqueste mateix blog, podeu trobar una entrada "carta al Dios de las Palabras" de Gabriel García Márquez. Es part de la relació que tinc amb el castellà, que és la meua llengua materna-mental.

                Respecte al valencià, el nostre català, vull fer el camí invers al que va fer la meua iaia paterna. Un poc com  a la canço "el tio canya" (ALL TALL). Mai es tard pe a donar-li gust al cor.

               En aqueste camí i en els últims tres anys, he tingut la sort de col·laborar amb l’associació cultural Falla Sagrada Familia-Corea de Gandia. Gràcies a la seua ajuda he pugut escriure  tres contes-explicació de falla infantil, dels que estic molt orgullós.

              També amb ells he publicat el primer conte que vaig escriure en valencià: tomassa la carabassa. Igualment, en el seu llibret de l’any 2009 està el primer article de fons: "teoria i pràctica de les gràcies".

              Ara també vull demanar-vos ajuda a vosaltres. Si us plau, utilizeu el recurs de "comentaris" per a proposar correccions. Con a la foto que acompanya esta entrada i que he fet prop de casa: atenció i correcció!.

Moltes gràcies.

foto i text Carlos Cabrera.

                OCTUBRE 2009.

0 comentarios